Vişne Kuru Meyve Fiyatları

Vişne Kuru Meyve Fiyatları

Doğal Kuru Meyve 

Elma, çilek gibi Frida Natural doğal kuru meyve türleri paketlerle şeker eklemesi olmadan sizlere sunulmaktadır. Kuru meyveleri ekonomik paketlerle bulabilirsiniz.

Doğal kuru meyve yemek genelde sağlığa önem verenler için önerilir. Diyabet ve hamile olanlar, uzun süre diyet yapacaklar için de son derece sağlıklıdır. Doğal şeker ve yapay şeker farkına göre ürünlerimiz sağlığınıza sağlık katacaktır.

Dut Kurusu

Dutların kurutulması paket dut kurusu ürününün zemini demektir. Çeşitli tatlılarda ekleyeceğiniz ürünler bazı çiğ çerezlerle bir arada da tüketilebilir. Kuru meyveleri sınırlı olarak almalısınız. Çok alındığında yüksek kaloride etki yapabilir. Harcadığınız enerjiye göre aldığınız kuru meyve oranı da değişecektir.

Limon Kurusu Diyet Kek Malzemesi

Limonlu kuru meyve türleri birçok yerde aroma etkisi yapan bir üründür. Örneğin yulaf ezmesinden un ve limon kurusundan da aroma olabilir. Portakal kurusunu da tatlı etkisi olması için diyet keke koyabilirsiniz. Kek içinde tatlandırıcı etki yapacak kuru meyveleri doğru seçmeniz gerekmektedir.

Çekirdeksiz üzüm kurusu en güzel kek malzemelerinden biridir. Şeker ilavesiz olanları daha da faydalı olduğu için market ürünlerinden ayırt edilebilir. Seçerek kuru ürün alanların doğru adresi Frida Natural beklentilerinizi karşılamaktadır.

Vişne Kuru Meyve Fiyatları

Vişne kurusunu hafif suyla ıslattığınızda marmelat şeklinde pişirerek değerlendirebilirsiniz. Vişne suyu sağlıklı ve direnç geliştiren bir içecektir. Kuru meyvelerin sularını hazırlarken parçalama derecesine göre devam edilebilir. Kurutulmuş meyve taleplerinizi gram özelliklerine göre bulabilirsiniz.

Etiketler: Vişne Kuru Meyve Fiyatları
Aralık 21, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR