Uygun Aydın Dağ İnciri Fiyatları

Uygun Aydın Dağ İnciri Fiyatları

Aydın Dağ İnciri

Yaz ve kış aylarının en vazgeçilmez meyvesi olan Aydın dağ inciri çeşitleri için sitemizi istediğiniz zaman ziyaret etmeniz mümkün olmaktadır.

Aydın dağ inciri son derece kaliteli ve lezzetli olan incir çeşitlerinin başında gelmektedir. Pek çok kişinin severek tükettiği bu tarz incir çeşitlerinin farklı paket ebatlarını sitemizde bulabilir ve istediğiniz sayıda sipariş yapabilirsiniz.

Aydın Dağ İnciri Özellikleri

Aydın ilimizin en özel meyvelerinden birisi olan dağ inciri yüksek kalitede ve organik yetiştirilen bir meyve çeşididir. İçerisinde pek çok vitaminin yer aldığı bu tarz incirler taze ve kuru olarak tüketilmesi mümkün olmaktadır. Yaz aylarında taze olarak tercih edilen Aydın dağ inciri çeşitleri kuru olarak da her mevsim severek tüketilmektedir. Geleneksel ve doğal şekillerde yetiştirilen inciler özel hijyenik ortamlarda her türlü sağlık koşullarına uygun olarak kurutulmaktadır. Güneş ışığında özenle kurutma işlemleri yapılan dağ inciri farklı kilo aralıklarında paket içinde ya da otantik kutularda farklı ağırlıklarda satışları sitemizde güven içinde yapılmaktadır. Her türlü paket çeşitlerinin bulunduğu sitemizde istediğiniz ürün sayısını sipariş verebilirsiniz.

Uygun Aydın Dağ İnciri Fiyatları

Mevsimlerinde özenle toplanarak itina ile kurutulan dağ inciri kurusu çeşitleri için sitemize her zaman giriş yapabilirsiniz. Aydın dağ inciri fiyatları sitemizde çok daha uygun olup farklı kilo ağırlıklarında olan paket ya da kutulara göre fiyatlarda değişiklikler olmaktadır.

Etiketler: Uygun Aydın Dağ İnciri Fiyatları
Aralık 21, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR