Sağlıklı Kuru Meyve Fiyatları

Sağlıklı Kuru Meyve Fiyatları

Doğal Kuru Meyve 

Şeker ilavesiz doğal kuru meyve çeşitleri Frida Natural farkıyla sizlere sunulmaktadır. Karışık ve sade meyve türlerini kullanabilirsiniz.

Özenli paketlerle doğal kuru meyve vitamin oranı bakımından memnuniyet sağlar. Kuru meyvelerdeki besin ögeleri oldukça yüksektir. En sevdiğiniz meyve türlerini birçok üründe de kullanabilirsiniz. Hazırladığınız diyet tatlılar son derece güzel hale gelebilir.

Erik Kurusu | Diyet Listesi Atıştırmalıkları

Erik türlerinde kuru meyve arayanlar bu ürünü hafif ekşi özellikleriyle kullanabilir. Eriklerin kurutulmuş halleri besin açısından zengin bir içerik sağlamaktadır. Kırmızı erikler en yaygın kurusu hazırlanan ürünlerdir. Bazı özellikleri:

  • Kalorisi kurutulduğu için normal haline göre daha düşüktür. Balla tatlandırılan şekersiz erik kurularında farklı bir durum vardır.
  • Erik kurusunun suyunu içmek için bir süre haşlamanız gerekmektedir. Genellikle kurutulan ürünlerin yeniden haşlanması pek önerilmemektedir.  Erikleri atıştırmalık malzeme olarak ara öğünlerde sıkça kullanabilirsiniz.
  • Erik kurusu kalorisi çok yüksek değildir, ancak yine de kontrollü tüketilmesi önerilir. Harcanmayacak enerjiler varsa birkaç taneden fazla almamanız önerilir.

Sağlıklı Kuru Meyve Fiyatları

Kuru meyveler şekersiz diyetlere uygun sağlık açısından sorunsuz ürünlerdir. Yapay şekerin zararlı madde biriktiren etkilerini bu ürünlerde bulamamaktasınız. Tatlı krizlerinizde beğeneceğiniz birçok atıştırmalık yer almaktadır.

Frida Natural sağlıklı kurutulmuş meyve seçenekleri özenle kurutulan ürünler sunmaktadır. Tüm kuru meyveler özenli bir şekilde makinelerde kurutularak sizlere paketlenir. Grama göre satın almak istediğiniz meyve kurusu fiyatları değişmektedir.

Etiketler: Sağlıklı Kuru Meyve Fiyatları
Aralık 21, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR