Organik Kuru Meyve Satışı

Organik Kuru Meyve Satışı

Organik Kuru Meyve Satışı

Ekolojik tarım yapılarak üretilen kuru incirler sağlık katmaya devam ediyor. Katkısız organik kuru incileri satın almak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Organik kuru incir üretiminde ürünlerimiz tamamen sertifikalıdır. Üretimlerimiz sırasında herhangi bir kimyasal girdi kullanmadan, her aşaması kontrollü şekilde paketleme işlemlerini tamamlıyoruz. Ekolojik tarım yöntemlerimizle toprak ve su kaynaklarını kirletmeden halk sağlığını korumaya çalışıyoruz. Organik ürünlerimiz tat ve kokusuyla öne çıkıyor. Kuru incirlerimiz denetlenerek belgelendirilmektedir. Organik tarım yöntemlerini kullanarak sağlıklı ürünlerimizi en uygun fiyatlardan sunuyoruz. Gıda tarım mevzuatına uygun olarak üretilen kuru incirlerimiz Tarım Bakanlığı tarafından yetkilendirilen kurumlar tarafından sertifikalandırılmıştır.

Dilediğiniz Ürünü Satın Alın

Kuru incirlerimiz lezzeti ve sağlıklı yapısıyla öne çıkıyor. Üretimden hasat sürecine kadar her aşama detaylı bir şekilde kontrol altına alınıyor. Kuru incir üretimlerimizi sertifikalı olarak yapmaya devam ediyoruz. Yerli üretim kuru incirlerimizde herhangi bir kimyasal ürün bulunmamaktadır. Kurutmaya en uygun incir çeşitlerini kullanıyoruz. İncirlerimiz doğal yöntemlerle kurutulmaktadır. Dünyada incir üretiminin büyük bir bölümü Türkiye’de gerçekleştirilir. En iyi incirler ise ege bölgesinde yetiştirilir.  İncirin ana vatanı olan Türkiye’de eşsiz lezzete sahip kuru incirlerimizi sizlerle bir araya getiriyoruz. Kurutma işlemlerinde geleneksel yöntemlerden yararlanarak doğal ürünleri sunmaya devam ediyoruz. İnternet adresimiz benzersiz lezzete sahip kuru incir çeşitlerimizi dilediğiniz zaman satın alabilirsiniz. Sofraların ve tatlıların vazgeçilmezi kuru incirlerimizin tadına bayılacaksınız.

Etiketler: Organik Kuru Meyve Satışı
Aralık 21, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR