Organik İncir Satış Sitesi

Organik İncir Satış Sitesi

Organik İncir Satış Sitesi

İnternet üzerinden kuru incir satın alırken kimyasal ürün kullanılmamış organik ürünler olmasına dikkat etmeniz gerekir.

Organik kuru incir konusunda en iyi çeşitleri kurutuyor ve satıyoruz. Şehirden tamamen uzakta, dağlık bölgelerde yetişen kuru incirlerimiz son derece lezzetlidir. Kuru incirlerimiz vitamin ve mineral olarak diğer incir türlerine göre çok daha yüksektir. İncirin doğal kuruması için başında beklemek gerekir. Dalında kuruyup yere düşen incirde tüm mineraller bulunur. Tam olgunlaşmadan incir toplanır ya da yapay olarak kurutulursa mineraller tam anlamı ile alınamaz. Biz mineral açısından zengin tamamen organik incirleri kurutuyor ve satışa çıkarıyoruz. Kuru incirlerimizi dilediğiniz gibi tüketebilirsiniz. Ürünlerimizi internet üzerinden kolayca satın alabilirsiniz. Sitemizde ürünlerimizi istediğiniz miktar ve adette seçebilirsiniz.

Sertifikalı Kuru İncir

İncirin organik olabilmesi için doğal olarak yetiştirilmesi gerekir. Biz organik yetiştiricilik işini sertifikalı olarak gerçekleştiriyoruz. Üretim sırasında herhangi bir kimyasala yer vermiyoruz. Her yıl incir ağaçlarından numune alarak inceleme yapıyoruz. Sonucu olumlu olması durumda üretimimize devam ediyoruz.

Kuru incir çeşitlerimizle sizlere sağlık katmaya devam ediyoruz. Yerli üretim incirlerimiz en ince detayına kadar test edilir ve paketlenir. Sağlıklı kuru incirlerimizi internet adresimizden kolayca sipariş verebilirsiniz. Kuru dağ inciri ve meyve kurusu çeşitlerimizi en uygun fiyatlardan hemen satın alabilirsiniz. Benzersiz lezzetleri ile öne çıkan meyvelerimizi çok ama çok seveceksiniz.

Etiketler: Organik İncir Satış Sitesi
Aralık 21, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR