Kurutulmuş Meyveler | Cennet Hurması

Kurutulmuş Meyveler | Cennet Hurması

Cennet Hurması  

Kurutulmuş cennet hurması tadı ve besin değeri ile memnun kalacağınız bir üründür. Günlük enerjinizi önemli oranda karşılar ve hoş tat bırakır.

Frida Natural cennet hurması kendine has tadı ve içeriği ile birçok faydası olan bir üründür. Organik tatlı arayışı olanlar için tatlı krizlerinizi gidermeye faydası olacaktır. Birçok diyet tatlı içinde de kullanılabilir.

Kurutulmuş Meyveler | Cennet Hurması  

Kurutulmuş meyveler tadı doğal yollardan artırıldığında daha etkili olmaktadır. Şeker ilavesiz cennet hurmaları kendi tadı ve organik bal ilavesi olan mükemmel bir tattır. Kana karıştığında beyaz hücrelerin oluşmasını engellemez, aksine desteklemektedir. Rengi koyu tonlardaki bu hurma, standart hurma görüntüsüne benzeyen ama daha koyu tonlardadır.

  • Depresyon
  • Stres
  • Göz yorulması sorunlarınızın çözülmesi için her gün bir iki tane cennet hurması yiyebilirsiniz.  Kurutulmuş meyveler özel olarak bazı teknikler kullanılarak üretilmektedir.

Şekersiz cennet hurması, yapay şeker içermemekle beraber bir tanesinde 100 kalori bulunmaktadır. Tek hurma için yüksek bir enerji kaynağı üründür.

Cennet Hurması Organik Hali Nasıl?

Cennet hurmasının organik hali turuncu ve içi jöle kıvamında yoğun tatlıdır.  Kurutulmuş halinde dikey çizgiler oluşmakta ve sap bölümü benzemektedir.

Cennet Hurması Vitaminleri

Cennet hurması fiyatı ve faydaları konusunda Frida Natural beklediğiniz sonucu vermektedir. Vitamin yönünden birçok faydalı ürünü barındırmakta, antioksidan kaynağı katein, gallokatein içermektedir. Protein yönünden zengindir, ayrıca A,B,C vitaminleri barındırır. Lutein, beta-karoten likopen, tiamin, ribollavin diğer içerdiği maddelerdir.

 

Etiketler: Kurutulmuş Meyveler | Cennet Hurması
Aralık 21, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR