Kuru Meyve Fiyatları

Kuru Meyve Fiyatları

Doğal Kuru Meyve 

Frida Natural doğal kuru meyve türleri keyifle tüketebileceğiniz onlarca çeşit meyvenin kurusunu barındırmaktadır. Gram özelliklerine göre alıp kullanabilirsiniz.

Doğal kuru meyve çeşitleri olarak portakal kurusu, limon kurusu, vişne kurusu türleri karışık veya ayrı paketlerde alınabilir. Ürünlerimizde şeker ilavesi yoktur. Sağlıklı tatlı arayanların her daim barındırması gereken ürünlerdir.

Elma Kurusu

Elmanın bazı tekniklerle kurutulması ardından elma kurusu oluşmaktadır. Elmaların uzun süre bu şekilde saklanmasını organik yollarla sağlamaya çalışmaktayız. Öğle aralarında bu ürünleri keyifle tüketebilirsiniz. Elmaların kendi organik hallerinin dışında kurutulmuş halini çeşitli tatlılarda kullanabilirsiniz.

Çilek Kurusu

Çilek kurusunu kullanarak yapılan kuru meyve türleri tat ve koku bakımından ayrıcalıklı ürünleri maksimum düzeyde kullanmanızı sağlar. Çilek kurusunun tadı ve kokusu son derece güzeldir.  Diyet yapanlar için çilek kokusu tatlının az tüketilmesi için de etkilidir. İnsülin hastalarına faydalı atıştırmalıklar kullanmak için çilek kurusunu kullanabilirsiniz. Kalorisi düşük olan bu meyve size kendinizi çok iyi hissettirecektir.

Kuru Meyve Fiyatları

Karışık meyve paketleri kuru meyve fiyatları birbirinden farklı seçeneklerle ekonomik olarak satın alınabilir. Paketleme ve diğer süreçlerde prosedürlere uygun ürün satışlarımız yapılmaktadır. Düşük kalorili ve tatlı oranı yüksek kuru meyveleri alırken damak tadınız, önem kazanmaktadır.

  • Şeftali kurusu düşük kalorili olan meyve kurularındandır.
  • Çekirdeksiz üzüm kurusu daha yüksek kaloride bir kuru meyvedir.
  • Dut kurusu çok tüketilirse kilo vermenizi zorlaştırabilir.

 

Etiketler: Kuru Meyve Fiyatları
Aralık 21, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR