Kuru meyve cennet hurması

Kuru meyve cennet hurması

Cennet Hurması  

Cennet hurması tadı ve içeriği ile maksimum fayda alabileceğiniz, tatlı, ballı yumuşak bir üründür. Kurutulmuş meyve olarak tadı son derece güzeldir.

Kurutulmuş meyveler arayanlar için cennet hurması şeker ilavesiz bir ürün olarak güvenle tüketilebilir. Hamileler, diyet yapanlar, diyabeti olanlar vitamini bol bu ürünü tüketebilir.

Ofiste Cennet Hurması   

Frida Natural ofis ortamında sağlıklı atıştırmalık isteyenler için son derece etkili bir üründür. Bir iki tane molalarınızda çayla beraber cennet hurmalarını yiyebilirsiniz.

  • Enerjinizi sağlıklı yollardan artırmaktadır.
  • Odaklanma hızınızda artış olabilir.
  • Kendinizi daha enerjik ve keyifli hissedersiniz.
  • Kan şekeriniz dengede kalırken tatlı isteğinizi giderirsiniz.
  • Uyku hali olmadan tatlı yemenin tadını çıkarırsınız.
  • Diyetiniz esnasında zararlı kilo yapan şekeri almamış olursunuz. Ancak bir tane cennet hurması kalorisinin de 100 olduğunu unutmamak gerekir.
  • Cennet hurmaları yediğinizde antioksidan etkili lifi yüksek ürün almış olursunuz.

Strese İyi Gelen Cennet Hurması

Evde iş yerlerinizde stresli bir yaşamınız varsa beslenmenize önem vererek çözüm bulabilirsiniz. Tatlıyı sevenler için strese girmeden yiyeceğiniz cennet hurmasını mutlaka denemelisiniz. Gram seçiminizde kullanılacak alanı da düşünmelisiniz.

Kuru meyve cennet hurması Frida Natural bünyesinde alınırken bunu püre haline getirerek başka tatlılarda ana malzemeye dönüştürebilirsiniz. Örneğin unsuz ve şekersiz kekleriniz için kullanılabilir. Un yerine de yulaf ezmesi kullanılabilir. Cennet hurması meyvesinin kurutulmamış halini bu tür tatlılarda istediğiniz sonucu vermeyebilir. Kuru meyveler tatlıları sağlıklı hale getirebilir.

 

 

 

Etiketler: Kuru meyve cennet hurması
Aralık 21, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR