Kuru İncir Satışı

Kuru İncir Satışı

Kuru İncir Satışı

Organik meyve alanında faaliyet gösteren firmamız en leziz kuru incirleri bu adres üzerinden sizlere sunuyor.

Organik kuru incir ürünlerimize sofralarınızı lezzetli hale getiriyoruz. Uygun nem oranlarında paketlenen incirlerimiz uzun ömürlüdür. Pakette belirtilmiş olan nem oranı, meyvenin ne kadar kurutulduğunu gösterir. Nem oranı düşük ürünleri tercih etmenizi tavsiye ediyoruz. Böylece daha uzun süre saklayabilirsiniz. Doğal yöntemlerle üretilen incirleri topluyor ve kurutuyoruz. Organik kuru incirlerimizde son derece iddialıyız.

Kuru meyve alırken ürünün nasıl kurutulduğunu da bilmeniz gerekir. Günümüzde farklı kurutma tekniklerinden yararlanılır. En iyi kurutma teknikleri isse güneş ve vakumla kurutmadır. Güneş ile kurutma, doğal olması nedeniyle tercih edilir. Vakumla kurutulan meyveler ise daha zor bozulur.

Kuru Meyveler Nasıl Saklanır?

Kuru meyveleri bozulmadan saklamak için bazı püf noktalara dikkat etmek gerekir. Kuru meyveleri saklarken ortamdaki nem miktar önemlidir. Yüksek nemli ortamlarda kuru meyvelerin ömrü kısalır. Bu nedenle kuru incirleri saklarken kuru ortam olmasına özen göstermelisiniz. Bulunduğunuz yerde nem oranı yüksekse hava geçirmeyen kapları kullanabilirsiniz.

Sertifikalı kuru incir satışlarımız devam ediyor. Sevdiklerinize kuru incir almak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Tamamen organik kuru incirlerimizle isteklerinize kolayca yanıt verebiliriz. Sevdiklerinize sağlıklı yiyecekler hediye ederek onlara ne kadar değer verdiğinizi gösterebilirsiniz. Üreticiden tüketiciye hizmet anlayışımızla her zaman en iyisini sunuyoruz. Kuru incir paketlerimizi Türkiye’nin her yerine ulaştırıyoruz.

Etiketler: Kuru İncir Satışı
Aralık 21, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR