Karışık Mix Dolmalık Kurusu

Karışık Mix Dolmalık Kurusu

Karışık Mix Dolmalık Kurusu

Sağlık bakımından çok önemli olan tüm dolmalık sebzelerin kurutularak satışlarını yapan sitemizde karışık mix dolmalık kurusu çeşitlerini bulabilirsiniz.

Karışık mix dolmalık kurusu hem sağlık bakımından hem de lezzet bakımından son derece önemli bir yere sahip olmaktadır. Farklı sebzelerin bir araya gelerek kurutulup diziler halinde sunulan ürünleri sitemizden güven içinde temin edebilirsiniz.

Karışık Mix Dolmalık Kurusu Çeşitleri

Kış aylarında severek tüketilen dolmalık biber, kabak ve patlıcan kurularının bir arada olduğu karışık dolmalık kurusu sofraların vazgeçilmezleri olmaktadır. Toplama zamanı gelen biber, kabak ve patlıcanlar özenle toplanmaktadır. Hiçbir zarar vermeden itina ile içleri boşaltılan sebzeler sırasıyla ipe dizilmektedir. Dizeler halinde satışları yapılan karışık mix dolmalık kurusu çeşitleri bir dizide 45 ile 50 tane ürün olmaktadır. Hem sağlık açısından önemli olan hem de geleneksel tatların bir arada olmasını sağlayan bu ürün çeşitleri için hiç zaman kaybetmeden sitemiz ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır. Tadını ve aromasını kaybetmeden kurutulan sebzeler hafif haşlandıktan sonra ilk toplandığı tazeliğe kavuşmaktadır.

Karışık Mix Dolmalık Kurusu Fiyatları

Tadı ile kendine bağlayan ve her zaman sofraların en özel yemeklerinden biri olan karışık mix dolmalık kurusu fiyatları sitemizde çok daha uygun olmaktadır. Karışık çeşitlerin yer aldığı sitemizde fiyatlar düzenlenen kampanyalar sonrasında indirim uygulaması yapılmaktadır. Her türlü karışık kuru dolma çeşitlerini sitemizde bulacaksınız.

Etiketler: Karışık Mix Dolmalık Kurusu
Aralık 21, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR