Ekonomik Kuru Meyve Fiyatları

Ekonomik Kuru Meyve Fiyatları

Doğal Kuru Meyve 

Doğal kuru meyve alarak beslenmenizi genel olarak iyileştirebilirsiniz. Frida Natural ürünlerini şeker ilavesiz olarak kullanabilirsiniz.

Doğal kuru meyve yemek diyette olanlar için ara öğünlerde sağlıklı bir beslenme türüdür. Anne adayları, kan şekerinde sorun olanlar kuru meyvelerden düzenli olarak alabilir.  Yüksek vitamin oranı sayesinde besin değeri yüksektir.

Portakal Kurusu Diyet Ürünleri

Portakallı bir kuru meyve arayanlar için güzel kokulu kurutulmuş ürünlerimizi deneyebilirsiniz. Portakal kurusunun tadı ve kokusu oldukça güzeldir. Bir paket alabileceğiniz gibi çok sayıda paketi de alabilirsiniz.

Diyet yaparken endişe etmeden meyve kurularını yiyebilirsiniz. Şeker eklemesi olmadığı için portakalların doğal tadı zararsız olarak muhafaza edilmektedir.

Armut Kurusu

Armut kuruları, elma kurusu, kuru üzümler, şekersiz olarak paketlendiğinde insülin direnci açısından daha iyi olacaktır. Kuru armutlar ve üzümler yulaf unundan yapılan keklerde ideal bir tatlandırıcı olacaktır. Cennet hurması kurusunu da tatlı olarak kullanabilirsiniz. Strese, depresyona ve göz sağlığına iyi gelen bir meyvedir.

İnsülin direncine iyi gelen armut kurusunu her gün ara öğünlerde yoğurtlarınıza katabilirsiniz. Kuru üzüm de daha tatlı bir seçenek arayanlar için idealdir. Kuru üzümlerde doğal şeker oranı daha yüksektir.

Ekonomik Kuru Meyve Fiyatları

Kurutulmuş meyve fiyatları açısından Frida Natural ekonomik ürünler sağlamaktadır. Fiyatlandırmada paket gram özellikleri ve ürün detayları önem kazanmaktadır. Doğal kuru meyvelerle birçok tarifi sağlıklı besin kapsamında hazırlayabilirsiniz. Üstelik bütçeniz de çok zorlanmayacaktır.

 

Etiketler: Ekonomik Kuru Meyve Fiyatları
Aralık 21, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR