Doğal Kuru Meyve Satın Al

Doğal Kuru Meyve Satın Al

Doğal Kuru Meyve 

Doğal kuru meyve türlerimiz sağlıklı ve diyet yapanlara uygun seçeneklerle sunulmaktadır. Birçok farklı Frida Natural marka kuru meyveden dilediğiniz kadar alabilirsiniz.

Doğal kuru meyve demek tatlılarda ve atıştırmalıklarda güvenle yiyebileceğiniz besinleri ifade etmektedir. Vitamin yönünden zengin ürünlerimiz şeker ilavesiz olarak satılmaktadır. Dolayısıyla diyabetli olanlar, hamileler, kilo vermeye ve almaya çalışanlar sağlıklı beslenme adına ürünler alabilir.

Kuru Aydın Dağ İnciri Meyvesi

Kuru Aydın dağ inciri meyvesi en sevilen kuru meyveler arasındadır. İncirin toplandığı alanlarda kendine has bir tat bulunmaktadır. Frida Natural yeşil incir kurusu türlerini de bulacağınız bir alan sunmaktadır. Çok sayıda kuru meyve  türü sayesinde beslenme dengenize önemli katkılar yapmış olursunuz.

İncir ürünlerinin sınırlı tüketimine dikkat ediniz. Günde bir iki taneden fazla yemek yüksek kaloriyi harcamadığınızda kiloya dönüşebilir. Kilo yapma hızı bakımından yavaş olsa da vermenizi geciktirebilir. Çok enerji harcayanlar için kuru meyveleri daha çok tüketmek mümkündür.

Cennet Hurması Kurusu

Elma, çilek, portakal, limon, vişne, şeftali ve daha birçok meyvenin kurutulmuş halini hızlı paketle temin edebilirsiniz. Karışık meyve paketleri karışık meyve içermekte ve keyifli tüketim sağlamaktadır.

Kurutulmuş meyve  türleri arasında vitamini en çok olan seçeneklerden biri cennet hurmasıdır. Ballı ve yumuşak bir yapıdaki ürün depresyon ve göze de iyi gelmektedir. Antioksidan maddeler yönünden zengin kaynak olması yanında, tatlılar için de uygundur.

 

Etiketler: Doğal Kuru Meyve Satın Al
Aralık 21, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR