Dağ İnciri Kurusu Fiyatları

Dağ İnciri Kurusu Fiyatları

Aydın Dağ İnciri

Şifa deposu olan ve her geçen gün çok daha fazla talep gören Aydın dağ inciri çeşitlerinin satışları her zaman sitemizde güven içinde yapılmaktadır.

Aydın dağ inciri çeşitleri hem yaş hem de kuru olarak tüketilebilen en özel meyvelerin başında yer almaktadır. Aydın ilimizde farklı çeşitlerde üretimleri yapılan kuru incirleri satışları büyük bir titizlikle satışları sitemizde özenle yapılmaktadır.

Aydın Dağ İnciri Faydaları

Dört mevsim tüketilmesi mümkün olan ve her derde deva olan dağ inciri büyük küçük herkesin severek tükettiği meyvelerin başında yer almaktadır. Organik özel bahçelerde yetiştirilen incirler mevsiminde ağaçtan özenle toplanmaktadır. Kalitesine ayrılan bu meyveler gereken işlemler sonrasında özel hijyenik ortamlarda ve tüm sağlık koşullarına uygun şekilde güneş ışığında kurutulmaktadır. Aydın dağ inciri kurusu paketler halinde ya da orijinal özel kutularda sitemizde satışları itina ile yapılmaktadır. Farklı kilo ağırlıklarında paket içinde sitemizde satışları güven içinde yapılmaktadır. Her türlü sağlık kurallarına uygun olarak üretimi yapılan bu tarz ürünler için her zaman sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Dağ İnciri Kurusu Fiyatları

Genel olarak tam bir şifa deposu olan ve içinde çeşitli vitaminlerin bulunduğu dağ inciri kurusu çeşitlerini sitemizde istediğiniz zaman bulmanız mümkün olmaktadır. Aydın dağ inciri fiyatları sitemizde çok daha uygun olmakta ve paket çeşitlerine göre fiyatlar daha farklı olmaktadır. Ürünlerde kampanya kapsamı halinde indirim uygulanmaktadır.

Etiketler: Dağ İnciri Kurusu Fiyatları
Aralık 21, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR