Cennet Hurması Kalorisi

Cennet Hurması

Cennet Hurması  

Frida Natural cennet hurması sağlıklı içeriği ile aradığınız tat özelliğini taşıyor. Hurmanın kurutulmuş yapısı bol vitamin ve mineral barındırmaktadır.

Cennet hurması şeker ilavesiz, ballı ve güvenilir bir üründür. Tüketmek istediğiniz kurutulmuş meyvenin doğal yapısı özel paketlerle sizlere sunulmaktadır. Günlük tatlı ihtiyacınızın önemli bir miktarını sağlıklı yollardan temin edebilirsiniz.

Cennet Hurması Nedir?

Özel hurma kurusu olarak da tanımlanan cennet hurması, kahverengiden daha koyu tonlarda rengi olan üründür. Kurutma işlemleri esnasında zararlı katkı maddeleri bulunmamaktadır. Organik kurutulmuş meyvede organik bal yer almaktadır.

Cennet hurmaları her gün düzenli olarak tüketildiğinde stres seviyesinin dengelenmesine iyi gelmektedir. Yoğun iş temponuzu sürdürürken baskı ve depresyon hislerinizin azalmasına katkıda bulunmaktadır. Göz yapısındaki yorgunluğu da aldığı bilinmektedir.

Cennet Hurması Kalorisi

Enerji gerektiren işlerde çalışanlar için cennet hurması doğal sağlıklı bir enerji kaynağıdır.  Hareketsiz yaşamı olanlar için sınırlı tüketimi önerilmektedir. Lif oranı yüksektir.

100 kcal bir tane cennet hurmasının kalorisidir. Bir hurma için yüksek miktar olduğu düşünülürse kilo almak istemeyenler için sınırlı tüketimi önerilmektedir. Şekersiz olmakla beraber çok tüketildiğinde harcanması gereken yoğun kalori anlamına gelmektedir.

Kansere Karşı Maddeler

Beyaz kan hücrelerinin çoğalması ve serbest radikallerin engellenmesi açısından düzenli olarak tüketimi önerilmektedir. Cennet hurması fiyatı ve etkileri oldukça faydalı sonuçlar almanızı sağlamaktadır. Birçok sağlık uzmanı hurmanın antioksidan etkisine vurgu yapmaktadır.

  • Gallokatein
  • Katein
  • C, A, B vitamini
  • Protein, Lutein
  • Likopen, Tiamin, Ribollavin
  • Beta-karoten yönünden zengin bir üründür.

Etiketler: Cennet Hurması Kalorisi
Aralık 21, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR