Cennet Hurması Fiyat

Cennet Hurması Fiyat

Cennet Hurması  

Organik Frida Natural cennet hurması kurusu içeriğindeki vitaminler ve tadıyla ayrıcalıklı bir his sağlamaktadır.  Tüketim yeri ve kişi sayısına göre alım yapabilirsiniz.

Kurutulmuş meyveler arasındaki cennet hurması sizi yediğiniz anda iyi hissettirecek tatta bir üründür. Ballı, yumuşak yapıda ve organik tatlı yerine geçen bir yiyecektir. Hurma tüketiminde diyet ve diyabet durumları ayrıca değerlendirilmelidir.

Tatlı Krizlerinde Cennet Hurması   

Tatlı krizlerinde cennet hurmaları en güzel sağlıklı tatlılardan biri olacaktır. Bir tanesinde 100 kalori vardır ve şeker eklemesi olmadığı için güvenle tüketebilirsiniz. Yemeklerden bir saat sonra bir adet hurma tüketmek sinir sisteminize faydalı olacaktır.

  • Cennet hurmasını tüketirken diyetteyseniz çok sık yememelisiniz. Ancak spor yapanlar için yoğun enerji harcandığından erken saatlerde bu kuru meyve yenebilir. Sporculara önemli bir kaynak sağlamaktadır.
  • Lif yönünden zengin bir meyve olması sayesinde tok tutar. Kan şekerinizin dengede kalmasına faydalıdır.
  • Birçok vitamin barındırır, antioksidan yönünden etkilidir.

Depresyonla Mücadele ve Cennet Hurması

Seratonin hormonu tatlı yiyeceklerle aktif hale gelerek salgılanmaya başlar. Hazzı artıran cennet hurmasını tükettiğinizde baskı ve gereksiz üzüntü hissinin azaldığını görebilirsiniz. Şekerli çikolatalar yerine bu tatlıyı güvenle yiyebilirsiniz. Beslenmenizde suçlu hissetmeden tatlı tüketebilirsiniz.

Göz ve sinir sistemine faydası olan cennet hurması fiyat açısından sizi zorlamayacaktır. Stres ve depresyon gibi hallerde bu meyveden her gün tüketebilirsiniz. Frida Natural size tüm ürünlerde faydalı bir seçenek sunmayı amaçlamaktadır.

 

Etiketler: Cennet Hurması Fiyat
Aralık 21, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR