Aydın Dağ İnciri Satın Al

Aydın Dağ İnciri Satın Al

Aydın Dağ İnciri

Her derde deva olan ve tam bir şifa deposu olan Aydın dağ inciri çeşitleri için sitemizi istediğiniz zaman ziyaret edebilir ve ürünler hakkında bilgi alabilirsiniz.

Aydın dağ inciri en kaliteli incir türlerinden biri olmakta ve özellikle dağlık alanlarda olan özel bahçelerde yetiştirilmektedir. Son derece lezzetli ve organik olan bu tarz ürünlerin satışları sitemizde yapılmakta olup istediğiniz zaman sipariş verme şansınız bulunmaktadır.

Aydın Dağ İnciri Çeşitleri

Her geçen gün talep sayısının arttığı dağ inciri içinde bulunan çok sayıda vitaminler sayesinde tam bir şifa deposu olarak bilinmektedir. Yaş olarak tüketilen incirler farklı işlemler sonrasında kuru olarak da severek tüketilmektedir. Uzman kişiler tarafından itina ile toplanan incirler farklı işlemler sonrasında hijyenik alanlarda ve tüm sağlık kurallarına uygun şekilde kurutma işlemleri yapılmaktadır. Aydın dağ inciri kurusu çeşitleri için sitemizi istediğiniz zaman ziyaret edebilirsiniz. Paketler ya da kutu içinde satışları yapılan ürünlerin farklı kilo ağırlıklarında çeşitleri bulunmaktadır. İstediğiniz sayıda sipariş vermenizin mümkün olduğu ürünler kesinlikle sağlıklı ve organik ürünler olmaktadır.

Aydın Dağ İnciri Kurusu Fiyatları

Güneşte kurutulan dağ inciri tüm vitaminleri içine alarak çok daha sağlıklı bir şekilde tüketilmektedir. Aydın dağ inciri kurusu fiyatları sitemizde çok daha uygun olurken paket ya da kutu çeşitlerine göre fiyatlar daha farklı olmaktadır. Fiyatlar kampanya kapsamı halinde indirim uygulaması yapılmaktadır.

Etiketler: Aydın Dağ İnciri Satın Al
Aralık 21, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR