Aydın Dağ İnciri Kurusu

Aydın Dağ İnciri Kurusu

Aydın Dağ İnciri

Aydın ilimizde özenle yetiştirilen ve güven içinde kurutma işlemlerinin yapıldığı Aydın dağ inciri çeşitlerinin yer aldığı sitemizi istediğiniz zaman ziyaret edebilirsiniz.

Aydın dağ inciri son derece sağlık bakımından önemli bir yere sahip olan ve tam bir şifa deposu olmaktadır. Her derde deva olarak bilinen bu tarz ürün çeşitlerinin satışları güven içinde sitemizde yapılmakta olup istediğiniz sayıda sipariş verme olanağı bulunmaktadır.

Aydın Dağ İnciri Kurusu

Günümüzde yemeyen kimsenin olmadığı dağ inciri geçmişten günümüze kadar gelen geleneksel bir yemiş türü olmaktadır. Her zaman yoğun bir talep olan bu tarz ürünlerin içinde yer alan vitaminler sayesinde pe çok hastalıkların tedavisinde takviye olarak tercih edilmektedir. Özellikle yeni doğum yapan annelerin bebeklerini güven içinde beslemeleri için çok fazla tüketilmektedir. Organik ağaçlarda yetiştirilen Aydın dağ inciri çeşitleri özel ve hijyenik alanlarda tüm sağlık kurallarına uygun olarak kurutma işlemleri yapılmaktadır. Özenle kurutulan incirler farklı kilolarda paket içinde ya da otantik kutu çeşitlerinde satışları sitemizde yapılmaktadır. İstediğiniz paket ya da kutu çeşitlerinin siparişlerini sitemizde verebilirsiniz.

Aydın Dağ İnciri Fiyatları

Özel tasarım kutularda ya da farklı kilo ağırlıklarında olan paketler içinde satışları yapılan dağ inciri kurusu için sitemizi istediğiniz zaman ziyaret edebilirsiniz. Aydın dağ inciri fiyatları sitemizde çok daha uygun olmakta ve yapılan kampanyalar dahilinde indirim uygulanmaktadır.

Etiketler: Aydın Dağ İnciri Kurusu
Aralık 21, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR