Aydın Dağ İnciri Fiyatları

Aydın Dağ İnciri Fiyatları

Aydın Dağ İnciri

Aydın ilimizde yetiştirilen ve son derece sağlıklı olan Aydın dağ inciri her türlü çeşitleri ile sitemizde satışları özenle yapılmaktadır.

Aydın dağ inciri genel olarak dağlık alanlarda ve özel bahçe içerisinde yetişen ağaçların en özel meyveleri olmaktadır. Farklı bir lezzete sahip olan bu tarz incirler birinci sınıf kalitede olup her türlü çeşitlerinin satışları sitemizde özenle yapılmaktadır.

Aydın Dağ İnciri Özellikleri

Kış aylarında doyasıya tüketebilmek için kurutma işlemlerinden geçen dağ inciri kurusu tam bir şifa deposu olarak her zaman severek yenmektedir. Dağ inciri içinde pek çok vitaminin yer aldığı bu tarz incirler taze ve kuru olarak tüketilmesi mümkün olmaktadır. incirler farklı işlemler sonrasında kuru olarak da severek tüketilmektedir. Uzman kişiler tarafından itina ile toplanan incirler farklı işlemler sonrasında hijyenik alanlarda ve tüm sağlık kurallarına uygun şekilde kurutma işlemleri yapılmaktadır. Aydın dağ inciri çeşitleri için sitemizi istediğiniz zaman ziyaret edebilirsiniz. Her türlü paket çeşitlerinin bulunduğu sitemizde istediğiniz ürün sayısını sipariş verebilirsiniz.

Aydın Dağ İnciri Fiyatları

7 gün 24 saat boyunca ara vermeden müşteri hizmetleri sunmakta olan sitemizde istediğiniz aman dağ inciri alma şansınız bulunmaktadır. Aydın dağ inciri kurusu fiyatları sitemizde çok daha uygun olurken paket ya da kutu çeşitlerine göre fiyatlar daha farklı olmaktadır. Fiyatlar kampanya kapsamı halinde indirim uygulaması yapılmaktadır.

Etiketler: Aydın Dağ İnciri Fiyatları
Aralık 21, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR