Aydın Dağ İnciri

Aydın Dağ İnciri

Aydın Dağ İnciri

Geçmişten gelen en önemli kuruyemişlerin başında gelen ve saymakla bitemeyen faydaları ile Aydın dağ inciri çeşitleri sitemizde bulunmaktadır.

Aydın dağ inciri içerisinde bulunan vitamin deposu ile her zaman her yerde sevilerek tüketilen en önemli yemişlerden biri olmaktadır. Farklı çeşitlerde üretimleri yapılan kuru incirleri satışları büyük bir titizlikle satışları yapılmaktadır.

Aydın Dağ İnciri Faydaları

Ülkemizde yetiştirilen en önemli meyve çeşitlerinden biri olan dağ inciri hem yaş olarka hem de kurutulmuş şekilde üretimleri yapılmaktadır. Son derece organik olan bu ürünlerin ağaçları periyodik olarak bakımları yapıldığı için kesinlikle birinci sınıf kalitede olan meyvelerdir. Zamanı gelen incirler mevsiminde ağaçtan özenle toplanmaktadır. Kalitesine ayrılan bu meyveler gereken işlemler sonrasında özel hijyenik ortamlarda ve tüm sağlık koşullarına uygun şekilde güneş ışığında kurutulmaktadır. Aydın dağ inciri kurusu paketler halinde ya da orijinal özel kutularda sitemizde satışları itina ile yapılmaktadır. Her zaman kaliteden ödün vermeden satışlarına devam eden sitemizde incir paketleri çeşitli kilo ağırlıklarında olmaktadır. Böylece istediğiniz miktarda alma şansına sahip olacaksınız.

Aydın Dağ İnciri Fiyatlarında Uygunluk

Her zaman şifa deposu olan ve içinde çeşitli vitaminlerin bulunduğu dağ inciri kurusu için 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren sitemiz ile iletişime geçebilirsiniz. Aydın dağ inciri fiyatları sitemizde çok daha uygun olmaktadır. Fiyatlar paket çeşitlerine göre daha farklı olmaktadır.

Etiketler: Aydın Dağ İnciri
Aralık 21, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR